Hedh djalin e tij 11-muajsh nga kati i pestë, ndërsa dikush filmon gjithë skenën. Videoja të lë pa frymë, por kur të shihni se si fëmija ka “zbritur”, do të mbeteni me gojë hapur…

LAJME

Hedh djalin e tij 11-muajsh nga kati i pestë, ndërsa dikush filmon gjithë skenën. Videoja të lë pa frymë, por kur të shihni se si fëmija ka “zbritur”, do të mbeteni me gojë hapur

Hedh djalin e tij 11-muajsh nga kati i pestë, ndërsa dikush filmon gjithë skenën. Videoja të lë pa frymë, por kur të shihni se si fëmija ka “zbritur”, do të mbeteni me gojë hapur

Mbrojtja e fëmijëve nga rr e zik u është një nga përgjegjësitë më të rëndësishme të prindërve. Nëse lind një situatë e rr ezi k sh me, shumica e prindërve rr ezi koj në jetën e tyre për të mbrojtur djalin ose vajzën e tyre.

Helena dhe Vitali Balabanov, nga qyteti rus Strunino, ishin në shtëpi me dy fëmijët e tyre, Ksenia, tre vjeçe dhe pak Egeni, 11 muajsh.

Papritmas ata ndjenë tymin. Një z ja rr sh pë rth eu në banesën e fqinjit të tyre. Kur Vitali dhe familja e tij u përpoqën të largoheshin nga banesa, duke kërkuar një vend të sigurt, zj ar ri ishte përhapur tashmë nëpër shkallët e brendshme, duke e bërë të pa mu nd ur të dilje. Familja ishte e b llok u ar dhe z jar ri u përhap me shpejtësi.

E vetmja mënyrë për të shpëtuar gjallë ishte të hidheshin nga dritarja. Por f atke që si sht ata jetonin në katin e pestë. Shpresa për të kërcyer nga ajo lartësi pa hu mbur jetën nuk ishte shumë e lartë, por ishte e vetmja mundësi që kishin.

Vitalit i lindi ideja për të hedhur një qilim në mesin e turmës që ishte mbledhur jashtë. Ata mund ta përdorin atë për të zbutur rënien kur familja të hidhej.

Të jesh i de ty ru ar të hedhësh fëmijët e tu nga një dritare e katit të pestë është diçka që askush nuk dëshiron të bëjë, por ishte e vetmja mundësi për t’i mbijetuar vd ekj es që i priste nëse ata qëndronin atje. Në një video të bërë në mes të k ao sit nga njëri prej të pranishmëve, mund të dëgjoni njerëzit duke b ërti tur: “Mos i hidh”. Por Vitali nuk kishte zgjidhje tjetër.

Babai hodhi të parin djalin 11-muajsh, pasuar nga vajza e tij. Në fund ai gjithashtu hodhi nënën e tyre dhe pastaj veten e tij.

Më poshtë mund të shihni pamjet, imazhet janë të t mer rs hm e, por ia vlen t’i shihni.

Për fat të mirë, e gjithë familja shpëtoi, fëmijët dhe gruaja e tij nuk kanë raportuar tr au m ë, por Vitali ka dë mtu ar shpinën.