Gruaja e Lumit B trupin peshk

LAJME

Gruaja e Lumit B trupin peshk

Gruaja e Lumit B trupin peshk

Rep artisti shqiptar Lumi B vazhdon të jetë ndër më të pëlqyerit e këtij zhanri në estradën shqiptare.

Këngët e tij të cilat thuajse çdo herë janë bashkëpunime janë më të dëgjuarat nga publiku, shkruan “Kosovarja”.
Jeta private e Lumit B, është mjaft e ekspozuar në rrjete sociale.

Ai në mënyrë të vazhdueshme sjellë informacione për jetën dhe familjen e tij, përfshirë edhe karrierën profesionale.

E kohët e fundit po komentohet mjaft shumë edhe bashkëshortja e tij, Miranda e cila veccohet për stilin e veshjes, ku çdo herë shfaqet e veshur me shije.

Ja shikojini edhe disa imazhe ku edhe trupi i duket si peshk.