GODET MILAIM ZEKA: Albin Kurti i ka thënë prõkurõrlt speclaI ‘të bëj diçka’ ndaj Thaçit | Mësojeni për çfarë bëhet fjalë

LAJME

GODET MILAIM ZEKA: Albin Kurti i ka thënë prõkurõrlt speclaI ‘të bëj diçka’ ndaj Thaçit | Mësojeni për çfarë bëhet fjalë

GODET MILAIM ZEKA: Albin Kurti i ka thënë prõkurõrlt speclaI ‘të bëj diçka’ ndaj Thaçit | Mësojeni për çfarë bëhet fjalë

ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka, ka thënë se ish-kryeministri Albin Kurti ka kontribuar në ngritjen e aktakuzave për krime lufte nga Gjykata Speciale ndaj presidentit Hashim Thaçi.“Albin Kurti sa ka qenë kryeministër i ka thënë prokurorit të Gjykatës Speciale bëj diçka”, ka thënë Zeka në emisionin “Pressing”“Kurti e ka ndërtuar një piramidë me urrejtje dhe akuza, konkretisht ndaj Thaçit”, ka deklaruar ai.“Qëllimisht ka thënë këta janë hajna, bandita. Kjo i ka kontribuar kësaj deklarate politike të prokurorit, sepse e ka parë terrenin e morrave në Kosovë”, është shprehur ai.