Gjyqtari i seancës tallet me ngjyrat e emblemës së UÇK’së: Shikoni se Ç’thotë ai…

LAJME

Gjyqtari i seancës tallet me ngjyrat e emblemës së UÇK’së: Shikoni se Ç’thotë ai…

Gjyqtari i seancës tallet me ngjyrat e emblemës së UÇK’së: Shikoni se Ç’thotë ai…

David Hooper, avokati britanik i ish-presidentit Hashim Thaçi ka pyetur Dhomat e Specializuara rreth pretendimeve për vjedhjen e organeve dhe “Shtëpinë e Verdhë”, për të cilat edhe ishte formuar ky institucion.

Hooper ka thënë se kjo Gjykatë është e Kosovës, por nuk ka asnjë emblem të Kosovës, duke thënë shpjeguar se është njollë për vendin.

“Ku janë aktakuzat për vjedhjen e organeve, dhe atë Shtëpinë e Verdhë, sepse kjo ishte akuza apo pretendimi, ku janë këto pretendimi sepse ishin shumë të rëndësishme në lidhje me lindjen e kësaj gjykate, nën pretendimet e raportit të Dick Martit. Kjo është njollë për Kosovën, unë e them Gjykatë e Kosovës, por nuk ka asnjë emblemë të Kosovës.”, ka thënë ai.

Ndaj kësaj reagoi gjyqtari, i cili tha se avokati mund të vishej kuq e zi, nëse do të dëshironte.