Gjenerali serb flet për Kosharen dhe Pashtrikun, jep të dhëna të rëndësishme..(VIDEO)

LAJME


Gjenerali Stojan Konjikovac dhe profesori i sociologjisë Slobodan Reljiç flasin për dështimet në Pashtrik dhe në Koshare!
Jepen të dhëna për numrin e madh të ushtrisë Serbe; thuhet se numri i ushtarëve ka qenë mbi 14 mijë.

Megjithatë, serbët as në ëndër nuk dëshirojnë të kthehen në ato zona, meqë ajo përballje ka qenë e paparashikueshme; kjo brigadë, nën udhëheqjen e gjeneralit serb ka kontrolluar rreth 150 km të kufirit me Shqipërinë dh sipas tij numri i pjesëtarëve ka qenë i vogël!