Flet Sheiku qe ndertoi Dubain / Do habiteni se sa shkojne cmimet e apartmentit ne ndertesen me te larte ne bote Burj Khalifa

LAJME

Ne nje interviste te bere nga stafi Opinion me ne krye Blendi Fevziu ne nje tour ne Dubai , ata takuan biznismenin dhe njeriun me me ndikim me te madh ne Dubai. Ai eshte themelues i firmes se njohur Emaar si dhe E-Comerce
Firma Emmaar eshte marre me ndertimin dhe dukjen e Dubait si dhe objekteve tjera ne shume vende te botes
Biznismeni Mohamed Alabbar ne kete interviste tregon se sa shtrejte eshte nje apartment ne Burj Khalifa (ndertesa me e larte ne bote )
Ai thote se cmimet ne kete ndertes fillojne prej 700.000 dollareve ku te gjitha apartmentet jane te shitura dhe aty jetojne rreth 900 familje ky gjysma jane vendas kurse pjesa tjeter jane prej vendeve te ndryshme te botes.
Mohamed Alabbar tregon se shifra qe ka shkuar per ndertimin e kesaj ndertese eshte te diku rreth 15 miliarde euro kurse per te gjithe objektet qe ai ndertoi ne Dubai si Burj Khalifa , Dubai Mall dhe shume ndertesa tjera vlera qe ai ka investuar eshte rreth 100miliarde dollare