Femrat Janë Të Tërhequra Çmendurisht Nga Meshkujt Me Këto Katër Shenjave

LAJME

Femrat Janë Të Tërhequra Çmendurisht Nga Meshkujt Me Këto Katër Shenjave

Ne dekada me radhe te shekujve te ndryshem femrat kane pasur disa cilesi karakteristike qe gjithmone i ka terhiqur tek nje mashkull. Por vit pas viti cilesite ndryshojne duke qene se ndryshon dhe koha ne te cilen jetojne.

Ne kohet e sotme psh femrat cmedurisht terhiqen nga meshkujt e pasur me idene qe t`jua bej jeten e lumtur me shoping, udhetime, dhurata dhe cdo gje.

Ndersa per femrat ne moshen e adoleshences dihet qe ato kerkojne nje mashkull te bukur dhe qe t`u pelqej fizikisht.

Por kur ‘lodhen’ me kete lloj cilesish, pas te 20-ve deri ne 30 vjec kerkojne mashkullin ideal per te nisur familje. Pra nje mashkull qe do ta bej ate nene. Ai si ideali i mashkullit pra i urte, i mencur, u shkolluar dhe i dashur me te.

Megjithate duhet te mos harrojme se femrat kerkojne nje mashkull romantik t`u bej surpriza romantike dhe te kalojne bashke plot nete te bukura.

Por me kryesorja nga te gjitha shenjat qe duhet te kete burri i jetes, eshte sinqeriteti dhe besnikeria qe sot ne kete kohe eshte shume e veshtir te besosh se i ka nje njeri prandaj sa nuk eshte vone: kush kerkon gjen, thote populli.

Mos e humbni durimin nese doni te keni femren ideale per ju