Fantastike/ Ne Gjermani, do te ndahen ndihme nga 300 Euro për secilën familje që ka 2 ose më shumë…

LAJME

Fantastike/ Ne Gjermani, do te ndahen ndihme nga 300 Euro për secilën familje që ka 2 ose më shumë…

Ne Gjermani, do te ndahen ndihme nga 300 Euro për secilën familje që ka 2 ose më shumë…

Fantastike/ Ne Gjermani, do te ndahen ndihme nga 300 Euro për secilën familje që ka 2 ose më shumë. Madje më e lartë se shuma maksimale që pritej më parë eshte nje ndihme per te gjithe dhe nje shprese per vendin.

AngelaMerkel thote se:“Madhësia e paketës do të arrijë në 130 miliardë euro për vitin 2021, 120 miliardë prej të cilave do të shpenzohen nga qeveria federale”.

Gjermani për çdo fëmi deri ne moshën 18 vjeqare jep nga 300 euro Bonus per pandemi jasht pareve te fmive. Çdo femii e ka perfitu kët Pako ndimse nga shteti Gjerman.

Në Gjermani gjdo fëmi deri ne moshën 18 vjeqaree merr nga 204 euro ne muaj dhe këtë vit kjo shum do të rritet per 15 euro kalon ne 219 euro.