Është Koha Ti Futem Politikës Dhe Ta Marr Kosovën Në “Dorë Teme”, Shiko Cfare Tjeter Shtoi Ai Qe Do Te Habiteni

LAJME

Është Koha Ti Futem Politikës Dhe Ta Marr Kosovën Në “Dorë Teme”, Si Mendoni Ju?

Është Koha Ti Futem Politikës Dhe Ta Marr Kosovën Në “Dorë Teme”, Si Mendoni Ju?

“Vetëvendosje kurrë nuk mundet me i mbërri 50 për qind të votave. VV nuk mund t’i arrijë më shumë se 33%””, ka thënë Haxhiu në T7. Ndërsa për PDK-në e LDK-në tha se në rezultatin më të keq të tyre nuk bien nën 20 për qind, kurse për AAK-në e Ramush Haradinaj tha se ka 10 %. Haxhiu tha se totali i votave shqiptare është rreth 87% pa minoritete. Hap vldeon 5 se konda dhe shf aqen Pa mjet Eks kluzive