Endrit Thaçi: ‘Kurti e dërgoj babin tim në hagë’, Arsyeja Ju Le Goje Hapur !!!

LAJME

Endrit Thaçi: ‘Kurti e dërgoj babin tim në hagë, te gjith e dim

Endrit Thaçi: ‘Kurti e dërgoj babin tim në hagë, te gjith e dim

Lideri i VV-së, Albin Kurti gjatë ditës së djeshme doli në mbrotje të presidentit Hashim Thaci duke thenë se shteti duhet të kujdeset më teper, por Endriti tha se nuk kemi nevoj për mbështetje të tilla.

‘Kurti e dërgoj babaim tim dhe të tjerët në hagë, tani po del kinse po ofron mbështetje, Kurti ka vetëm fjalë, nuk është njëri i besës.