E t’merrshme / Aeroplani bie në mes të ujit dhe njerëzit mbesin pa…( VIDEO)

LAJME

E t’merrshme Airoplani bie në mes të ujit dhe njerëzit mbesin pa… VIDEO
Pamje se si nje airoplan ka rene ne mes te oceanit dhe njerzit shkojne per ndihme shikoni pamjet