E sígùrt, Meri jep Lajmín e Bukur: Do ju Plòtèsohen Dëshirat, do bèni Bíngò!!

LAJME

E sígùrt, Meri jep Lajmín e Bukur: Do ju Plòtèsohen Dëshirat, do bèni Bíngò!!

E sígùrt, Meri jep Lajmín e Bukur: Do ju Plòtèsohen Dëshirat, do bèni Bíngò!!

Femra e cila ka gjithnjë një lájm të mirë për ju ose ju dèrgòn këshillat e vlèfshme të yjeve, sot vjèn me lajme dhe páráshíkime shumë të dòbíshme për të gjitha shenjat. Sipas Merit, dhjetori është muaji ku të gjithë ju dùhet të líni pás ato muaj të dhímbshëm dhe të lòdhshèm që ju kríjòi 2020-a dhe të shíni përpárá pási yjet janë në fávorin tuaj tashmë dhe në 2021 do të mrèkùlloheni. Astròlògia shqiptare dekláron se janë shùmë shenja që do të pèrqáfohen nga fati dhe do të lènë pas pèríudhën e kèqë të disa muajve më parë, ndërsa disa të tjerë do ta hárròjnë fjalën “bòrxh” pasi xhèpat dhe fínancat e tyre do të kríjòjnë mirèqènie. Në hòrizont ka vetëm lajme të mira dhe të mbára, por edhe disa këshilla që për të mírën tuaj Meri i sjèll dhe ju kërkon që të trègoni kùjdes dhe t’i zbátòni ato. “Nèse doni që 2021 t’ju gjèjë të lumtur dhe të gèzueshëm, pa hálle dhe të shèndetshëm, ndízni atë që ju rrèfejnë yjet”, thotë ajo.

Çfarë lájmesh víjnë për Dáshin: Mùnd te mèrrni nje pozícíon me kerkùes ne fámílje apo ne kárríere. Ju do të pròmòvoheni në punë dhe shumë shpèjt edhe një ngrítje në págë. Ka ardhùr mòmenti te vèndòsni per gjerat qe dòni me shume në jetë dhe kríjoni një listë me dëshira.

Çfarë lájmesh víjnë për Dèmín: Do mèrrni lajme te rèndèsíshme qe do ju bèjne me te vèndòsur., Mbáni mènd datën 23 dhjetor pási do të jetë data juaj me më shùmë fat. Gjatë kësaj períudhe kèni edhe nje tákim te rèndèsíshem qe mùnd te jete ndíhmùes.

Çfarë lájmesh víjnë për Bínjákët: Mùnd t’ju reálizòhet nje lùtje apo nje dèshire e fshèhte. Nèse mèrrèni me pune ne instítucíone te ndrýshme do të kèni vetëm sùkses, ndèrsa 2021 do të jetë viti juaj i arrítjeve të mëdha.

Çfarë lájmesh víjnë për Gáfòrren: Eshte mòmenti te triùmfòni ne nje veprimtari apo inísíatíve personale. Për 25 ditët e ardhshme do të gèzòsh një shèndet tò fare. Do mèrrni me shùme fáme gjatë kësaj periudhe.

Çfarë lájmesh víjnë për Luanin: Ne nje mòment te rèndèsishem si ky do shíkoni sa mùndesi kèni te kríjoni një të ardhme të bègatë vetëm me fòrcen tuaj. Gùxò sa më shumë se ke një fat shumë të mádh në kráhun tuaj.

Çfarë lájmesh víjnë për Vírgjèrèshèn: Ka mùndesi qe shkèlqímin tuaj ráciònal gjátè këtyre ditëve ta rrèmbèj dikùsh qe pùnon per ju apo eshte rívál ne punen tuaj dhe kjo t’ju vèjè ne mendime. Është mirë që dèri për vit të ri të mbásh një hùdhër në xhep për fat më të mirë. Çfarë lájmesh víjnë për Pèshorën: Ju keni shánsín te ngríhèni ne detýre dhe ne jeten persònále. Do kèni dhe do gèzòni mèríten te kùrorèzòni nje márèdhènie apo nje pune. Shèndetin kùjdes sepse po fítòni shumë peshë dhe kjo mùnd të ndíkojë jo për mirë në zèmrës tuaj. Çfarë lájmesh víjnë për Akrèpín: Do shkèlqèni ne nje ámbíent te jáshtem apo ne nje márrèdhènie me dike qe jeton jáshte vendit. Për ju në 2021 do të víjë një òfertë punë nga jáshtë vendit. Do mèrrní pèrsipèr me shùme detýra. Çfarë lájmesh víjnë për Shígjètarin: Nje epòke shumë e bègátë ne çèshtjet ekonomike do ju fínálizòj me sukses nje pròjèkt apo nje detýrim ekonomik apo blèrjèn të nje makine që prèj një kohe shùtë të gjatë e kèni ëndërrùar.

Çfarë lájmesh víjnë për Brícjápin: Ju jeni te vètmít qe do ndèshèni me ántágonízmín e madh gjatë kësaj periudhe dhe do pèrjètoni shkèlqímín e díkùjt tjeter me shume se çdo hère tjetër. Çfarë lájmesh víjnë për Ujorín: Do ju hápet nje rruge e ndrítshmè dhe jeta e pèrditèshme do jete e gèzùar dhe e mbùshur plòt me sùksese. Do kèni nje òferte te re pune, ndërsa në datën 25 dhjetor në vendin tùaj të punës do të mèrrni shpèrblímín e merituar të vitit të ri. Çfarë lájmesh víjnë për Pèshqít: Ne dashuri ka árdhùr momenti te mèrrni shkèlqímín dhe çdo te mire qe vjèn pas kësaj. Fámílja juaj do të bèkohet dhe për fèmíjët e tu për 1 vit rrèsht do të ketë vetëm mírësi. Mádje edhe në punë do të keni momentin e artè pasi shpërblimi i fùnd vitit është një grùsht i mirë me lèkë.