E PAPRITUR/ Deputetja e njohur Gjermane ”DRIDHE” ballkanin me fjalimin e fundit për Kurtin

LAJME


E PAPRITUR/ Deputetja e njohur Gjermane ”DRIDHE” ballkanin me fjalimin e fundit per Kurtin
Eurodep,utetja gjermane, Viola Von Cramon ka komentuar fitoren e lide,rit të Lëvizjes Vetevendosje, Albin Kurti në zgje.dhjet e 14 shkurtit.

Në një interv.istë për gazetën gjermane “Die Wochenzeitung”, Cramon ka v lerës uar lartë Kurtin duke th,ene se nuk bënë asgjë për përf.itime ekonomike, përcjell Insajderi.

“Më ka bërë përsht,typje që ai një pro polit,ikan për nga biindja dhe nuk bënë asgjë për përfí,time ekonomike”, ka thënë Cramon.

Lëvizja Vetëvendosje ka dal e para në zgj.edhjet që u mbajtën të dielën e 14 shku,rtit duke marr 47,85 përqind të votave.