E pabesushme ja qfar bene kjo Mesuese ne Klase e turpshme !

LAJME

E pabesushme ja qfar bene kjo Mesuese ne Klase e turpshme !

E pabesushme ja qfar bene kjo Mesuese ne Klase e turpshme !

Shikoni çfare i ben nxęnesi kesaj męsuese

Edukimi është gjëja e parë që duhet të garantojmë fëmijët tanë, pasi kjo është një pjesë thelbësore e njohurivemendòre dhe akademike që duhet të ketë secili nga fëmijët tanë dhe vetvetja, gjithashtu nuk është kurrë vonë për të stùdiuar, por në shumë rąste bëhet e pamundur ndjękja e mësimit sepse mësueşit tanë na pròvokòjnë në atë mënyrë që të evìțojmë hýrjen.Kl iko katrorin re’klamues shiko vide,on;

Edukimi është gjëja e parë që duhet të garantojmë fëmijët tanë, pasi kjo është një pjesë thelbësore e njohurivemendòre dhe akademike që duhet të ketë secili nga fëmijët tanë dhe vetvetja, gjithashtu nuk është kurrë vonë për të stùdiuar, por në shumë rąste bëhet e pamundur ndjękja e mësimit sepse mësueşit tanë na pròvokòjnë në atë mënyrë që të evìțojmë hýrjen.