E pabesueshme! Kjo është serbja e cila kërkon që në Parlamentin e Serbisë të flitet shqip

LAJME


E pabe.sueshme! Kjo është ser.bja e cila kërkon që në Parlamentin e Serbisë të flitet shqip.
Drejtoresha e Zyrës për të Drejtat e Njeriut për Pakicat znj. Suzana Paunov sot ka kërkuar që përfaqësuesit e pakicave në Parlamentin serb.

Sikur shqiptarët dhe pakicat tjera të mund të flaisn gjuhën e tyre amtare ne Kuvendin e Serbisë, njofton a gjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

Sipas znj. Paunoviq “anëtarët e pakicave në parlament mund të flasin ne gjuhen e tyre amtare.