E mòrèt vesh Mèrin: Që nga 16 e 26 janar shenjat Fatsjèllèse dhe Bèkímet

LAJME

E mòrèt vesh Mèrin: Që nga 16 e 26 janar shenjat Fatsjèllèse dhe Bèkímet

E mòrèt vesh Mèrin: Që nga 16 e 26 janar shenjat Fatsjèllèse dhe Bèkímet

Ky viti 2021 po na lèzèton të gjíthëve dhe nuk është aspak çudi që në javët që víjnë të vijë një fùqí e madhe dhe plòt bèkím prej Universit.

“Do të jetë një nga mòmentet apo dítët që ju do të fálènderoni Universin 100 herë pse ju ka dhènë kaq shumë fat”, rrèfen Mèri e cila sot do të trègojë se në këtë pèríudhë kush është në rrjètën e fatit të mirë.

E párá në listë është shenja e demít të cilët do të kenë prosperitet por më shumë kjo períudhë do t’i bèkojë në shèrímin e të gjítha plágëve dhe do t’u fùsë në zèmèr shumë dashùri.

Për gratë apo burrat e mártuar të shenjës së dèmit do t’i bèkòhen fèmíjët dhe atyre do t’u ndòdhín mrèkùlli në jetë ndërsa për bèqárët shumë shpèjt mùnd të ketë edhe dásma.

Nuk mùngòn as Vírgjèresha e cila ka vùájtur shumë dhe pa-másë në 2020 që sápo e lámë pas dhe nga data 16 dhe për një kohë shumë të gjátë në jetën e kësaj shenje do të hýjnë vetëm lajme të mira dhe nuk do të kètë më asnjë pikë lòt në syrin e tyre.

Do të ketë shumë ndryshime që lídhen me punën dhe kjo do të thòtë se kjo shenjë fùtet në një períudhë ku do t’i shtòhèn më shumë párátë. Dyert e fatit i ka të hápùra.

Edhe Pèshòrja duhet të ndíhet disi e pèrkèdhèlur pasi fati i mirë nuk po i ndáhet. Në këtë períudhë bèkími më i madh për këtë shenjë është në prosperitet dhe kështu ata nuk do të qáhèn më se si do të mbyllin muajin, por tashmë do të págùajnë edhe bòrxhèt e vjetra.

Ata janë shumë pùntorë dhe në punën apo bíznèsín e tyre do të dallohen aq shumë pas për 10 ditët që víjnë do të shòhin një rrítje të madhe në fùshën e fínáncës.

Janari ka hýrë me lajme të mira për Akrèpat dhe këtu për 6 muajt që do të víjnë kjo shenjë do të pèrbállet vetëm me momente të mrèkùllueshme dhe të máhnitshme në jetën e tyre dhe kjo siç i thonë shprehjes: Do tu shtòjë dhe do t’u zgjásë jetën.

Do të hýjnë në jetën e tyre shumë njerëz që do t’i jápin energjí pozítive dhe ata që rrèzátojnë lígèsi do t’i lárgòjë Universi.

Nuk líhet mènjánë as Shígjètari që do ta ndjèkë fatin hap pas hapi dhe në krah për një kohë shumë të gjatë do të kètë shumë mbèshtètje prej Universit.

Në fùnd të janarit shíhen ditë kur do t’u plòtësohen 2 dëshira një në dashùri dhe tjera në prosperitet.

Kush do ta hárrònte dhe Gáforren dhe Dáshin që janë dy shenja që gjíthnjë rrínë bashkë dhe nuk ndáhen dhe atyre as fati nuk u ndáhèt.

Të dyja këto shenja do të márrin gjatë kësaj pèríudhë shumë pִárá për tu çlírùar nga bòrxhet dhe pak nga pak për të fílluar për të pròjektuar të ardhmen. Ju duhet ta shíjoni sa më shumë sepse fati është alèáti juaj më i mirë.

Peshòrja është ajo që mbýll listët e fatlùmëve të kësaj períudhe dhe kjo shenjë do të ketë jo vetëm janarin por 3 muajt që víjnë një períudhë plot me të mira dhe pròmòvime në punë.

Një dashùri shihet në horízont për ta dhe pse jo një bèbè shumë e ëmbël. Veç të mira do t’ju ndòdhin o ju shenja e bèkùar.