E Gjithe Bota Ne Sho’k/ Nuk kemi dëgjuar për këtë barishte, shëron shumë semundje !! Ja ku do e gjeni

LAJME


Konsiderohet si një ilaç nga farmacia e natyrës, mund të ndihmojë për shumë kushte, megjithëse shumë nuk kanë dëgjuar për të.

Isshtë një luledele që ndihmon në stresin, ankthin dhe pagjumësinë, si dhe në trajtimin e alkoolizmit.

Ai gjithashtu punon për të përmirësuar gjendjen shpirtërore të njerëzve.

Ndihmon në rregullimin e presionit të lartë të gjakut dhe lehtëson efektet e dhimbshme para ciklit menstrual tek vajzat dhe gratë.

Ndihmon gjithashtu në menopauzë dhe është i mirë për dhimbjet e stomakut.

Për përdorim të jashtëm, mund të përdoret gjithashtu si një ilaç për hemorroide.