E FUNDIT:Valdete Dakan E Ka “G’oditur” Fuqishëm Glauk Konjufca Me Deklaratën E Tij Të Fundit

LAJME

Glauk Konjufca nga Vetëvendosje ka deklaruar se nuk e kishte k ërcënuar kryetaren e KQZ’së Valdete Dakën, por thotë se ka ndikim aktiv gjithëkund kundër partisë së tyre.

‘’Valdete Daka ka faj, edhe fort bile. Glaukun e njihni dhe nuk del kurrë bashkë badihava. Gjithë e kam pas një arsye pse kam dalë. Ka qenë demaskim i fajësisë’’, ka thënë Konjufca në një debat.

‘’Ajo duhet të garantojë kredibilitetin e zgjedhjeve. E ka minu atë kredibilitet. Jashtë kompetencave t’u përzihet edhe departamenteve të tjera.

Si kryetare mund të çojë dorë për votim. Nuk është votuese e pafajshme, por ndikuese aktive’’, shton Konjufca.