E FUNDIT/ Vucic provokon me foton e fundit !! E ofendon rende Kosoven, ja cfare poston ai…

LAJME

E FUNDIT/ Vucic provokon me foton e fundit !! E ofendon rende Kosoven, ja cfare poston ai…


Aleksander Vuçiq ka publi.kuar ne llogarine e tij ne Instagram harten e Kosoves me fla.murin serb.

Ai ka kuj.tuar ne kete menyre 17 mar.sin duke thene se Serbia nuk eshte e do bet.

Serbia sot nuk eshte e dobet, nuk kerce non por nuk harron dhe nuk do të le.jojë që një 17 mars te perse.ritet serish, ka shkruar veç tje rash Vuçiq në Insta.gram.