E FUNDIT/ Ndahet një lajm i keq për Vjosa Osmanin, ajo kapet në rren keq…

LAJME


E FUNDIT/ Ndahet një lajm i keq për Vjosa Osmanin, ajo ka,pet në rren keq…
Ne emisionin Debat Plus ishin te ftuar Vjosa Osmani dhe Albin Kurti, ky ishte emis,ioni qe u mbajt ne prag te zgjedhjeve me dy protago.nistet qe sic shihet do i fitojne zgjed,hjet e 14 shkurtit.

Mirepo ajo qe i ra ne vesh te gjitheve ishte kur gazetari e pyeti per cesh,tjen e shtepise ajo tha se jeteo,n ne nje sht,epi te vogel dhe ato jane rre.na sipas saj qe jeton ne nje shtepi luksoze, mirepo ne kete video me po.shte shihet qarte qe Pron,aret e Marigona Hill kane thene qe shtepite fill.ojne prej 300.000 Euro deri 500.000 Euro. Per me shume ndiqni videon ne va,zhdim(Te gjitha te dre,jtat i takojne autorit dhe publi.kuesit te videos):
https://www.facebook.com/watch/?v=414139883220878