E Fundit: Kancelarja Merkel jep lajmin befasues, Ja Çfarë pritet të ndodhë gjatë muajve të parë të 2021…

LAJME

E Fundit: Kancelarja Merkel jep lajmin befasues, Ja Çfarë pritet të ndodhë gjatë muajve të parë të 2021…

Kancelarja gjermane Angela Merkel, ka deklaruar sot se autoritetet e këtij vendi nuk do të jenë në gjendje të sigurojnë mjaftueshëm va ksina në tremujorin e parë të vitit 2021, me qëllim që të ketë një kthesë të madhe në lu /ftën kundër pan demisë.

Ajo tha para Bundestagut gjerman se do të ishte e mundur të frenohen vde./ kjet, duke shtuar se do të ndërmarrin të gjitha masat që të mbajnë të hapura shkollat dhe kopshtet e fëmijëve.

Merkel pajtohet me rekomandimet që të mbyllen dyqanet në periudhën e festes e deri më 10 janar, duke kundërshttuar kategorikisht.

Hapjen e hoteleve për të parandaluar udhëtimin e familjeve që dëshirojnë të vizitojnë familjarët e tyre në kohë të festave të fundvitit.