E FUNDIT / “Dënim I Madh E Pret Kadri Veselin”, Analisti Zbulon Skenarin!

LAJME

“Dënim I Madh E Pret Kadri Veselin”, Analisti Zbulon Skenarin!

“Dënim I Madh E Pret Kadri Veselin”, Analisti Zbulon Skenarin!

Bëhet fjalë se dy javë para se të arrestohej dhe të dërgohej në Hagë për gjykím nga Gjykata Speciale, ish-kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, kishte pranuar se do të dorëzohej vullnetarisht dhe ndaj tij s’duhej të ketë urdhëra rrest po që se i konfirmohet ak takuza.

Sipas një dokumenti të fundit të publikuar nga Specialja lidhur me kërkesat për urdhëra rreste dhe urdhra për transfere, avokati mbrojtës i Veselit, Ben Emmerson, kishte kërkuar nga Proku roria që nëse konfirmohet ak takuza ndaj Veselit, të mos lëshohet fare urdhëra rresti pasi klienti i tij do të udhëtonte vullnetarisht drejt Hagës për t’u dorëzuar.