E Ëma E Klodianit Flet Me Lot Në Sy/ Ja Dhashë Me Këto Duar Lekët Për Cigare, Ka Pasur Dy Hurma Në Dorë Kur Ka Dalë: Në Orën Katër Më Thanë Që Nuk E Kisha Më Tim Bir, Më I Urti Ka Qenë

LAJME

E ëma e Klodianit flet me lot në sy/ Ja dhashë me këto duar lekët për cigare, ka pasur dy hurma në dorë kur ka dalë: Në orën katër më thanë që nuk e kisha më tim bir, më i urti ka qenë

E ëma e Klodianit flet me lot në sy/ Ja dhashë me këto duar lekët për cigare, ka pasur dy hurma në dorë kur ka dalë: Në orën katër më thanë që nuk e kisha më tim bir, më i urti ka qenë

Kryeministri Edi Rama vizitoi sot familjen e Klodian Rashës së bashku me ministren Elisa Spiropali.

E pranishme në vend ngjarje ishte dhe gazetarja Sidorela Gjoni e cila dha detaje nga ajo se çfarë kishte biseduar me të ëmën e Klodianit.E ëma i tha se si ishte ajo vetë që i kishte dhënë lekët të dilte të blinte cigare. Ajo tha se ai kishte kartën e identitetit dhe telefonin, dhe se ai kishte dy hurma në dorë .

E ëma tha se ajo e ka parë momentin kur ai ka dalë po pastaj ka fjetur duke menduar se ai ishte kthyer, deri kur në orën 4 të mëngjesit i komunikuan se ai kishte humbur jetën .

E ëma tha se ai është më i urti dhe më i qeti nga 3 djemtë që ka, dhe nuk e imagjinon dot që të kishte ar më, sepse përherë ka pasur fr ikë nga poli cia, dhe prandaj ajo mendon se kjo ka qenë arsyeja e pa nikut të tij.