Dridh Serbinë, Gazetari Marin Mema Zbulon Fshatrat Shqiptare Disa Kilometra Afër Beogradit / VIDEO

LAJME

Dridh Serbinë, Gazetari Marin Mema Zbulon Fshatrat Shqiptare Disa Kilometra Afër Beogradit / VIDEO

Dridh Serbinë, Gazetari Marin Mema Zbulon Fshatrat Shqiptare Disa Kilometra Afër Beogradit / VIDEO

Zbuulohet ekzistenca e disa fshatrave shekullorë shqiptarë pak km nga Beogradi në Serbi? Përse për ta nuk flitet kurrë? Kamerat shqiptare hyjnë për herë të parë në keto fshatra.. Ndiqni të plotë dokumentarin e gazetarit Marin Mema Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Zbuulohet ekzistenca e disa fshatrave shekullorë shqiptarë pak km nga Beogradi në Serbi? Përse për ta nuk flitet kurrë? Kamerat shqiptare hyjnë për herë të parë në keto fshatra.. Ndiqni të plotë dokumentarin e gazetarit Marin Mema/ Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke sh typu r mbi mbi pamjet ekskluzi ve (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓;