Diaspora Shqiptare ngren PADI kundër VALON Sylës, nëse jeni dakord Shperndajeni lajmin dhe futuni per te votuar peticionin..

LAJME

Diaspora Shqiptare ngren PADI kundër VALON Sylës, nëse jeni dakord Shperndajeni lajmin dhe nënshkruaje peticionin..

Diaspora Shqiptare ngren PADI kundër VALON Sylës, nëse jeni dakord Shperndajeni lajmin dhe nënshkruaje peticionin..

Padi kunder Valon Syla,te nderuar bashkatedhetar kudo qe jetoni dhe veproni, pas perhapjes se urrejtjes dhe ofendimeve te vazhdueshme qe per vite me rradhe ben kunder Diaspores Shqiptare i vetquajturi Analist, Valon Syla, ndjej obligim moral separi ndaj Prinderve te mije, familjareve te mije dhe gjithe Shqiptareve kudo qe jetojne dhe veprojne ne diaspore, qe te organizoj marrjen e disa masave kunder ketij personi.1)

Ti drejtohemi Ministrise se Diaspores me nje Shkres per rastin ne fjale, nga e cila edhe do te kerkojme nje prononcim!3). Ta shpallim Person Non Grata ne Kosove dhe kudo ne troje Shqiptare!4).