Dhimbje / Kurti me lot në sy: Populli im i dashur, me vjen keq por do ju jep këtë lajm?

LAJME


Dhimbje / Kurti me lot në sy: Populli im i dashur, me vjen keq por do ju jep këtë lajm?
Albin Kurti dhe partia e ti Lëvizja Vetëvendosje, dolën te parët në zgjedhjet e tetorit nëë vitin e kaluar.
Ndërsa sot jemi në 2020 dhe ende nuk kanë arritur që të bëjnë koalicion më Lidhjen Demokratike te Kosovës dhe për këtë janë të shqetësuar të gjithë.

Albin Kurti, si duket është dorëzuar ne këtë drejtim pasi qe kërkesat e LDK-se, janë shumë më tepër nga çka mund të ofroje VV-ja, ai tha se është lodhur

“Jam lodhur duke tentuar të bëjë marveshje për të mirën e popullit tim të dashur, ju them qe nuk besojë qe do të këtë marrëveshje