DHIMBJE E MADHE/ Sapo u nda lajmi i hidhur per Kadri Veselin dhe familjen e tij…flasin Fqinjet e tij…

LAJME


DHIMBJE E MADHE/ Sapo u nda lajmi i hidhur per Kadri Veselin dhe familjen e tij…flasin Fqinjet e tij…
Familjarët e ish-anëtarit të Shtabit të Përgjit,hshëm të UÇK-së dhe ish-kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli, nuk kanë das.hur të flasin, kur një ekip i T7 ka shkuar afër shtëp.isë së tyre.

Prapa kam.erave, ata kanë thënë se janë në gjendje jo të mirë emoc ionale, që lidhet me mungesën e Veselit.Ne lagjen ku jeton familja e Kadri Veselit, për T7 ka folur Fahrie Gashi, fqi.nje e ish-kreu të PDK-së. Ajo ka thënë se ndiejnë mungesën e Veselit. “Qe tash, masi ju dashtë me shku atje… Jo veç ne, por krejt mahalla e ndjen mung,esën e tij, dhe jemi shumë të përlotur, shumë të mërzitur”, tha ajo. “Ne jemi mësu me pa atë gjal,lërinë e tij, sinqeritetin e tij”.“Pres që të bëhet mirë. Edhe ata ishalla drejtë.sia i shpëton”, tha Fahrie Gashi.