Deputeti Bajqinovci trondite te gjithe me goditjen qe i dha Memli Krasniqit !! E ofendoi…

LAJME

Deputeti Bajqinovci trondite te gjithe me goditjen qe i dha Memli Krasniqit !! E ofendoi…


Memli Krasniqi nuk shi het si rre.zik per VVne e Albin Kurtit sipas depu tetit Mefail Bajqinovci. Ky i fun.dit mendon se Albin Kurti do te jete gjate krye minister i Kosoves.

esh te mire me pas ndry.shime. Ve te Albin Kurti, kryeminister i ven.dit i ka shti me u reformu se keta nuk ish.in reformuar kurre”, deklaroi Bajqinovci. Zgje dhja e Memli Krasniqit, nuk di ç ka te them…eshte pje se e politikes shume moti dhe nuk mu.nd te themi qe esh te i ri, tha ai.

Nuk esh te Memli oferte per qyte.tarin e Kosoves. Ai me zi eshte bere depu.tet, tha ai. Memli Krasniqi per qe e rre.zikon VVne ne zgjedhjet e ardh shme as nuk diskutohet. Por ndry.shimet jane te mire seardhura ne ske.nen politike, deklaroi ai.