Deklarate EKSKLUZIVE | Hoti: “Amerika Me Tha Se Albini Nuk Duhet Të Jetë Kryeminister I Kosovës. Sepse…”

LAJME

Deklarate EKSKLUZIVE | Hoti: “Amerika Me Tha Se Albini Nuk Duhet Të Jetë Kryeminister I Kosovës. Sepse…”

Deklarate EKSKLUZIVE | Hoti: “Amerika Me Tha Se Albini Nuk Duhet Të Jetë Kryeminister I Kosovës. Sepse…”

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti tha se zyrtaret e lartë Amerikanë i kanë thënë atij se Albin Kurti asnjëherë nuk duhet tē jetë kryeminister i Kosovës, per këtë arsye Hotit i than: “Albini është i lidhur me Rusi dhe Serbi prandaj Amerika nuk e dëshiron që ai të ketë kryeminister i Kosovës.:Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti tha se zyrtaret e lartë Amerikanë i kanë thënë atij se Albin Kurti asnjëherë nuk duhet tē jetë kryeminister i Kosovës, per këtë arsye Hotit i than:“Albini është i lidhur me Rusi dhe Serbi prandaj Amerika nuk e dëshiron që ai të ketë kryeminister i Kosovës.: