Dastid Pallaska: Albin Kurti do të bëhet si Enver Hoxha! Mendimi juaj?.

LAJME

Avokati Dastid Pallaska ka krahasuar liderin e Vetëvendosjes Albin Kurti me diktatorin shqiptar Enver Hoxha.Ai ka thënë se ai është i ngjashëm me të për shkak të apetitit të tij për pushtet, njofton Klan Kosova.
“Apetiti i tij për pushtet është absolutisht si i Enver Hoxhës dhe sikur që ishte i diktatorëve të shekullit të kaluar dhe autokratëve të tanishëm”.