Dalin Pamje se si Azem Hajdari i tha Thaçit ‘Të tërheqi zv-arrë si qen more pi’s dinak’ (VIDEO)

LAJME


Pamje se si Azem Hajdari i tha Thaçit ‘Të tërheqi zv-arrë si qen more pi’s dinak’
Tropoja, qyteza ku Azem Hajdari ishte deputet në vitin 1997, u kthye në sk enën e pë rpla sjes së grupeve të a rm atos ura nga Kosova.U shuan disa nga u ht arakët e njohur të UÇK-së dhe FA RK-ut.

Në fakt është folur disa herë për këtë episod, i cili në këto ditë është sjellë sërish në publik.

Bëhet fjalë për një ngjarje që ka ndodhur në fillimin e viteve 90 të shekullit të shkuar, ku prot agonistë janë dy persona mjaft të njohur:Tropoja, qyteza ku Azem Hajdari ishte deputet në vitin 1997, u kthye në sk enën e pë rplasjes së grupeve të a rm atosura nga Kosova.