DНIMВJE E MADHE / Мihrije Вraha ndan lajmin e hidhur рër të dhe familjen e ѕај

LAJME

Mihrije Braha iu ka përgjigjur fansave në rubrikën “Kutia e pyetjeve” në Prive.

Përmes kësaj rubrike, këngëtarja foli për shtatzëninë e saj të dështuar, për tradhtinë, për operacionet plastike dhe shumë gjëra të tjera. Gjithashtu është pyetur se sa gjuhë flet, Braha ka thënë se flet dy gjuhë e gjysmë.

Ndërsa, kur është pyetur pse e ka lindur vetë Platorin, ajo ka thënë se e ka pasur një shtazani të dështuar duke u emocionuar dhen nuk ka dashur të flas më shumë. shkruan Revista Shqip.