Cili ka pasuri më shumë Albin Kurti, Avdullah Hoti apo Enver Hoxhaj? – Do të habiteni me përgjigjen, as nuk jua merr mendja

LAJME


Cili ka pasuri më shumë Albin Kurti, Avdullah Hoti apo Enver Hoxhaj? – Do të habiteni me përgjigjen, as nuk jua merr mendja
Kosova do të shkojë sërish në zgjedhje më 14 shkurt. Për pozitën e kryeministrit kanë shpallur kandidaturat tre politikanë. Dy prej tyre e kanë provuar pushtetin edhe më herët, por jo për shumë kohë.

Ndërkohë, tjetri ka qenë në pozitën e zëvendëskryeministrit. Por sa kanë pasuri Kurti, Hoti e Hoxhaj?Albin KurtiKreu i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, nuk është se ka edhe aq pasuri.

Te pasuritë e paluajtshme ai ka deklaruar vetëm apartamentin e bashkëshortes, që kushton 400 mijë euro.Vetë Kurti i ka të kursyera një mijë e 749 euro në banka, derisa bashkëshortja e tij ka 11 mijë e 415 euro.Si të hyra vjetore Kurti ka deklaruar 8 mijë e 731 euro, që i ka marrë nga Kuvendi, Qeveria dhe Lëvizja Vetëvendosje.