Burdushi e tregon saktë kush do e merrë pozitën e Presidenit te Kosovës…!!

LAJME


Mjeku popullor Burdushi e tregon sakte sa do marrin me perqindje secila Parti…!!
Burdushi e tregon saktë, sipas tij AAK do të jetë në pushtet me Albinin, postin e presidentit do ta merre Ramush Haradinaj ndersa Kryeminister do jete Albin Kurti dhe Krye Parlamentar Konjufca.

Ai tha se Vjosa nuk do behet presidente sepse Albini nuk ka pushtet absolut.