‘Bomba’ e rrjeteve sociale, merr vëmendjen me pozat e fundit!

LAJME

Modelja Ruse, Anastasiya Kvitko nuk ka të ndalur.

Ajo falë lin.jave përfekte tru.pore, po çmend rrjetet sociale me fotografi pro.voku.ese.

Së fundmi ajo edhe njëherë ka marrë vëmendjen me fotografitë e fundit që ka publikuar, duke vënë në pah lin.jat bom.bastike tru.pore dhe bukurinë që e karakterizon.


Kujtojmë që jo rastësisht ajo konsiderohet si riv.alja kryesore e Kim Kardashian, sa i përket lin.jave tru.pore. /IndeksOnline/