“Bòmba” e fùndvitit! Ma thuaj kur ke Líndur dhe Zbùlo si do kèsh të Ardhmen

LAJME

“Bòmba” e fùndvitit! Ma thuaj kur ke Líndur dhe Zbùlo si do kèsh të Ardhmen

Ky do të jetë edhe páráshíkimi i fùndit për këtë 2020 dhe ndáj ajo ka dèklarùar se duke rrèfýer muajin kur ju keni ardhùr në jetë, do të mùnd të mèsohet se çfarë të ka rezèrvuar e ardhmja e afërt.

Me sígùri dhe mbështetur në páráshíkimet ástròlògjíke mendohet se 2021 do të jetë vitit i shèrímit, viti kur shùmicë e dèshírave tuaja do të plòtësohen dhe mbi të gjítha viti që do të sjèllë më shumë bègáti në fámíljet tuaja.

Gjíthsesi për të gjíthë mbètet ende e pa-qártë se çfarë do të ndòdhë me sígùri ndáj dhe shprèsa jonë më e madhe është që të mòs përsèritet më ky 2020 që po cílësohet si viti më i kèq në histori.

Çfarë të ardhme mùnd të keni, çfarë ka plánífíkùar Universi për ju dhe mè kryesorja a do të jeni të bèkùar? Këto pyetje do të márrín përgjigje tashmë, ndáj më trègo se në çfarë muaji kèni ardhur në jetë dhe do t’ju thèm të ardhmen tuaj më të afërt.

JANARI. Duke qenë se je një persòn që ke líndùr në muajin janar, do të thòtë se Universi të ka bèkùar me shpirtin e líderit dhe gjatë gjíthë jetës tuaj do të bèni plane të sákta dhe të vlèfshme për të ardhmen tuaj. Shumë fat do të kèsh dhe asnjë pèngèsë nuk do të hásèsh kùrrë.

SHKURTI. Keni një kárákter të dashur, një shpirt plòt èmòcione dhe ju dòni të gjíthë edhe mikun edhe ármíkun. Ju do të bèkòheni me një fèmíjë në 2021 dhe e gjíthë fámilja juaj do të jetë shumë fat për 5 vitet që do të víjnë.

MARS. Ju jeni një persòn që keni líndur në një muaj të zjárrtë dhe shumë të mbárë ndáj dhe gjatë gjíthë të ardhmes tuaj duhet të ndíhesh krènar pasi do të kèsh në duar gjíthnjë shuma të mëdha me párá. Viti 2021 ka një sùrprizë të madhe për ju pási mùnd të bèheni me një shtëpi më të madhe dhe të bòllshmè.

PRILL. Është një nga muaj më të dashur ástròlògjíkisht dhe një muaj ku shumica e njerëzve në botë kanë ardhur në jetë. Duke qenë se është një muaj që çel si një lule, të gjíthë të líndurit e Prillit do t’u çèlen mùndësi të reja në të ardhmen e tyre dhe do t’u hýjnë në jetë vetëm lajme të mbára.

MAJ. Ashtu siç thòtë edhe muaji kur ju keni ardhur në jetë, ju do të jeni në MAJ të gjíthë botës. Gjatë 2021 do të ndèrròni punë dhe do të víheni në pozícíonin e shèfit dhe kjo ju jep autòritet dhe págë të mirë. Për fèmíjët tuaj vjen një bèkim shumë i madh në muajin maj 2021.

QERSHOR. Nëse prísni lajme rreth páráve apo një shpèrthím në dashùri, këtë rádhë 2021 për ju do të sjèllë një mbùròjë shumë të madhe në fùshën e shèndètit dhe nuk ka dhe nuk do të ekzístòjë asnjë sèmùndje që do t’ju lòdhë. E ku ka bèkim më të madh!

KORRIK. Ju jeni një person që ju pèlqen të pùshòni ashtu si edhe stina kur keni ardhur në jetë. Epo, ka një lajm të mirë për ju pasi në këtë 2021 do të të víjë shumë pùshim në mendjen dhe shpírtin tuaj që do të thòtë se do të márrèsh vetëm energjí pozítive.

GUSHT: Lajmi i mbárë për ju është se fámíljes tuaj në 2021 i zhdùken të gjítha hállet dhe síkletet që kishte kríjuar 2020-a. Ndáj ashtu si person i qèshùr që je, shtòjí më shumë gèzím shtëpisë tuaj, pasi 2021 do të sjèllë vetëm mírësi për ju të gjíthë.

SHTATOR. Nëse ju ishte dukùr se në 2020 ju ndíqni një sitùatë e vèshtírë apo syri i kèq,. Ju do të líròheni nga çdo lloj sítùate e tillë në këtë 2021 që për ju do të sjèllë të gjíthë engjëjt e tu mbròjtës në krah për të mòs njòhur më vùájtje.

TETOR. Ju keni kíjuar shumë èndrrá dhe jeni lùtur që e ardhmja juaj të jetë më e mriz dhe më e pásùr. Viti 2021 ju sjèll vetëm për ju ýllin e fatit dhe kjo do të thòtë se të gjítha ato lùtjet e tua plòt ùrtèsi dhe dùrim tani do të shpèrblèhen me të mira që do të hýjnë në jetën tuaj.

NËNTOR. Ju jeni persòni që të gjíthë dashùrojnë ta kenë në krah pasi ju pèrcíllni vetëm pozítívitet dhe për këtë e gjíthë 2021 do të jetë një qètësi totale dhe mbí të gjitha një vit ku ju do të hídhni háta të sígùrt si në finánca, dashùri edhe shèndètin do të keni të mirë.

DHJETOR. Në 2 muaj e parë të vitit 2021 do të çlíroheni nga të gjítha mùndímet e gjata të 2020-ës dhe mbí të gjítha do të lárgòhen edhe ata që të janë kthyer në strès. Pas marsit 2021 dhe deri në dhjetor 2021 do të gjèndèsh sikùr po ècën në párájsën mbi Tokë.