Bleona Qereti hallakatet e tëra, vetem kjo i mungonte del me brek ne rrugë, bile i del edhe…!! (FOTO)

LAJME


Bleona Qereti hallakatet e tera, vetem kjo i mungonte del me brek ne rruge, bile i del edhe…!!
Këngëtarja shqipt,are Bleona Qereti eshte duke punuar një set të ri fotog,rafik, por gjatë xhir.imeve i ka ndodhur nj,ë e papritur.

Bleona vetë ka pub,likuar pamjet ku shi.het duke pozuar me një rrje të, xhaketë e çizme tek,sa duket në super formë. Mir,ëpo teksa pozonte, rrugëve të Hollyw.ood-it takat su per të larta dhe ambi,enti i lagur nga shiu, bëri që ajo të rrëshkiste.