Bleona HABIT : Dua Burre Te Me n**** Ne Sht rat Se Te Gjithe Kan Qelluar Te Dobt Dhe…Shiko se cfare shtoi ajo

LAJME

Bleona : Dua Burre Te Me Ngop Ne Sh trat Se Te Gjithe Kan Qelluar Te Dobt Dhe…

Bleona : Dua Burre Te Me Ngop Ne Shtr at Se Te Gjithe Kan Qelluar Te Dobt Dhe…

Bleona: Dua b,urrë që t’më rr,ahë 3 herë në ditë dhe të më kë,naq gjatë.

“Unë dua një burrë të vërtetë, që t’më rrahë tri herë në ditë”, tha Bleona Qereti në “Xing me Ermalin” kur u pyet nëse do të marrë shembull këngëtaret e famshme si Madona dhe Jenifer

Lopez që kanë pasur lidhje me burra më të vegjël në moshë.“Burri më duhet burrë, të më rrahë tri herë në ditë, jo kot. Kështu me kalamaj, s’merrem unë me kalamaj.

Jo të më rrahë, është ideja. Nuk e kisha për dh unë, nuk do doja të promovoja dh unën në familje, por d reqi e mori, burri duhet burrë tani, jo kalama.…