Bekë Burdushi, Ja çka parashikon ai për Albin Kurtin

LAJME

sh-deputeti i AAK-së, Bekë Berisha, thotë se Fadil Hoxha është paraardhësi ideologjik i Albin Kurtit.

Berisha duke cituar librin e tij shkruan “Si i ri akuzoja pushtetarët si borgjez ,se mbajnë kravata dhe e kanë barkun e madh duke ngrënë bukën e popullit , dhe thotë se me moshë e kuptova se barku mu rritë edhe mua dhe se mbaja kravatë edhe unë !”.

https://www.facebook.com/beke.berisha.7/posts/5655694527789732