Befason Milaim Zeka, ia ‘ngul’ rëndë ish shokut të tij Hashim Thaçit duke ia shpalosur këtë turp

LAJME

Befason Milaim Zeka, ia ‘ngul’ rëndë ish shokut të tij Hashim Thaçit duke ia shpalosur këtë turp

Befason Milaim Zeka, ia ‘ngul’ rëndë ish shokut të tij Hashim Thaçit duke ia shpalosur këtë turp

Befason Milaim Zeka, Nuk do ta besoni çfarë “Sekreti” i zbulon Hashim Thaçit.Gazetari Milaim Zeka, i ka komentuar figurat politike të vendit, shkruan.

Ai ka folur edhe për personalitetin e Presidentit Hashim Thaçit. Zeka përveç tjerash ka thënë se kurrë në jetë nuk e ka parë Thaçin duke qeshur me zemër.

Ja reagimi i plotë i Zekës në Facebook:

Presidenti Kosoves, dhe pazari me Gjykaten Speciale

Kam lexuar fjalimin e presidentit rreth Gjykates Speciale. Kam lexuar edhe reagimet, sidomos ate te Ish kryetarit te Parlamentit, Jakup Krasniqi.

Po ndalem tek nje e vertete, qe padashtas i shpetoi Presidentit. Tha se “bashkesia nderkombetare nuk i ka permbushe premtimet”! Ambasadori anglez tha se “nuk kane premtuar asgje”!

Thaçi ashte dashte me dite qe nderkombetaret nuk premtojne asgje, qe lidhet me çeshtje juridike. Jo qe nuk dojne, ama ne vendet prej nga ata vijne, gjykatesi eshte mbi çdo ambasador e politikan. Nuk jane prokuroret perendimor, as gjykatesit, njerez qe ndikohen, apo shantazhohen nga portalet e nentokes serbe, siç eshte insajderi, apo ndonje tjeter!

Hashim Thaçi, ka ba pazar vetem per veten e tije. Ai nuk ka reaguar per rastin Kiçina, ku vellezerit Ramadani Po kalben ne burg pa asnje deshmi, dhe prove. Ai madje ka kthyer ne polici njeriun qe e ka kurdisur kete rast.
Hashim Thaçi nuk ka reaguar as per Groupin e Dukakagjinit, as ate te Llapit, as ate te Drenices! Mos te pret qe dikush do te reagoje kur ai do te arrestohet.

Si President nuk ka reaguar as per rastin Lima, e shume raste te tjera pafundesisht, ku “drejtesia selektive” Po i masakron njerezit.

Anarkia ne sistemin e drejtesise, dhe ate mediatik, eshte vepra, dhe kryevepra e Hashim Thaçit.

Zoti president, nese mbjelle lakra, mos prite me vjele patate!!!