“Befason“ Besa Gaxherri: Albin Kurtin është aq i posh tër sa …

LAJME

“Befason“ Besa Gaxherri: Albin Kurtin është aq i posh tër sa …

“Befason“ Besa Gaxherri: Albin Kurtin është aq i posh tër sa …

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës Besa Gaxheri ka aku zuar Lëvizjen Vetëvendosje

duke iu thënë që edhe diasporën edhe të vd ekurit i përdorin vetëm e vetëm që t’i rrisin votat e partisë.

Kjo replikë nga Gaxheri është bërë pas kërkesës së partisë së Albin Kurtit që diaspora të mund të votojë në Ambasada dhe Konsullata pa qenë obligative ardhja në Kosovë për të hedhur votën e tyre.Gaxheri ka hedhur ak uza edhe ndaj Kryesueses së Kuvendit Arbërie Nagavci.

Në seancën e Kuvendit të Kosovës që po vazhdon të mbahet edhe në këto orë Gaxheri i ka replikuar ash për Nagavcin duke i thënë se nuk munden me duru inj orancën dhe sjellen e saj në seanca pasi sipas saj ajo nuk po e respekton rregulloren e Kuvendit të Kosovës.

“Nuk mundemi na ketu 100 deputetë me të duru ty edhe injorantën tone edhe sjelljen tonde. Replika bohet automatikish” tha Gaxheri.Derisa Nagavci përsëri ia ndërpreu fjalën Gaxherit duke folur, por përsëri kjo e fundit ja përmend rregulloren e Kuvendit të cilës ia rekomandon ta lexojë.