Baton Haxhiiu: “Të rinjtë jane duke dëgjuar përralla nëpër xhamia”

LAJME

Në emisionin për Zgje dhjet Lokale “Analiza Lokale” në Klan Kosova, drejtuesi emisionit Baton Haxhiu tha se “të rinjtë po dëgjojnë përralla nëpër xhami”.

Dhe si duket kjo deklaratë edhe pse e vërtetë, paska pr ekur imamin e xhamisë “4 Llullat” Husamedin Abazi, i cili ia numëroi arsyet pse të rinjtë cdo herë e më shumë po frekuentojnë xhamitë, dhe ia kujtoi se përrallat dhe pallavrat shiten në rrethin e po litikanëve dhe gazetarëve, e jo në mesin e hoxhallarëve dhe int elektualëve që cdo ditë e më shumë po mbushin xhamitë e vendit