Bashkoni Gishtin E Madh Të Dorës Me Atë Të Voglin Dhe Do Të Habiteni Me Atë Çfarë Do Të Mësoni

LAJME

Bashkoni Gishtin E Madh Të Dorës Me Atë Të Voglin Dhe Do Të Habiteni Me Atë Çfarë Do Të Mësoni

Bashkoni Gishtin E Madh Të Dorës Me Atë Të Voglin Dhe Do Të Habiteni Me Atë Çfarë Do Të Mësoni

Vendoseni krahun në një vend të sheshtë dhe ngrini dorën lart.Bashkoni gishtin e madh me gishtin e vogël.Ajo çfarë shihni është një ligament.Por ky ligament nuk është i njëjtë tek të gjithë njerëzit, pasi te disa është i dukshëm e te disa të tjerë i padukshëm.Pse ndodh kjo?Sipas revistës së shëndetit Doctor ASKY, kjo ndodh për shkak të një pjese muskulore e cila është e vendosur në mes të krahut dhe dorës.Ky muskul bën të mundur lëvizjen e dorës, me kalimin e kohës nuk është më i nevojshëm.Prandaj mos u shqetësoni nëse nuk e keni, pasi në të gjithë botën vetëm 13% e popullsisë e kanë të dukshëm këtë ligament.