Asnjëherë mos e përzieni qumështin me këtë ushqim !! Mund të përfundoni në spital.

LAJME


Disa prej nesh shijojnë një mëngjes qumështi me musli, fruta të ndryshme dhe manaferrat, por disa kombinime mund të shkaktojnë dhimbje stomaku dhe të përziera.

Ne nuk rekomandojmë kombinimin e qumështit dhe ananasit. Ata kanë më shumë të ngjarë të shkaktojnë shqetësime në stomak, si dhe fryrje të stomakut, diarre dhe dhimbje koke.

Ata janë të shëndetshëm për t’u ngrënë, por mos i kombinoni së bashku.