Askush Nuk Po E Di Se Kush Janë Këta Ush’ Tare Në Foto ?? I Gjithë Rrjeti Në Këmbë !!

LAJME


Askush Nuk Po E Di Se Kush Janë Këta Ush’ Tare Në Foto ?? I Gjithë Rrjeti Në Këmbë !!
Është publikuar një foto e kohes se lu ft-es së Hashim Thacit dhe Ramush Haradinaj.Në rrjetet sociale janë përhapur këto dy fotografi dhe nuk po e dijne se kush jane.

Hashim Thaci sic e dijne te gjithe ishte kryeministri i parë i Kosovës së pavarur, Ministër i Jashtëm dhe Zëvendëskryeministr në kabinetin e ri të kryesuar nga Isa Mustafa, i cili mori detyrën më 12 dhjetor 2014. Thaçi ishte gjithashtu kreu i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK). Ai u ngrit në rend të parë si kreu politik i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK). Ndërkohë, ai shërbeu gjithashtu si kreu i një qeverie të përkohshme në fund dhe menjëherë pas lu ft ës në vitin 1999.

Ramush Haradinaj lindi më 3 korrik 1968 në Gllogjan, afër Deçanit. Është një politikan dhe ish-komandant i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK). Prej datës 3 dhjetor 2004 deri më 8 mars 2005 ka qenë Kryeministër i Kosovës dhe që nga data 9 shtator 2017, është zgjedhur përsëri si Kryeministër i Republikës së Kosovës dhe shërbeu deri më 3 shkurt 2020.

Ramush Haradinaj ishte komandant në Zonën Operative të Dukagjinit të UÇK-së