Albin ti piun je me u marr me LDK,un kam qen dhe do jem BABA i Kosovës…!!

LAJME


Albin ti piun je me u marr me LDK,un kam qen dhe do jem BABA i Kosovës
Albin ti i vogël je me u marr me LDK-në, edhe nër Sërbi un kam qen BABA i KosovësMustafa: Kurtit nuk i duhen zgjedhje të reja me mentalitetin qeverisës që tregoi sa ishte kryeministër.

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Isa Mustafa i është i përgjigjur liderit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurtit i cila të dielën tha se LDK-ja dhe PDK-ja po u frikësohen zgjedhjeve të reja në nivel të Kosovës por edhe nëpër komuna.