Albin Kurti sonte ne Debat Plus tregoi se kur do te vendoset reciprociteti ndaj Serbise!

LAJME

Albin Kurti sonte ne Debat Plus tregoi se kur do te vendoset reciprociteti ndaj Serbise!
Albin Kurti mbrem ne emisionin Debat Plus u pyet nga gazetari Panduri se kur do vendoset reciprociteti qe kishte premtuar Kurti edhe zgjedhjet e kaluara ku kishte thene qe eshte primare nga punet e tij , ai edhe e sot e ksaj dite mban kete qendrim
Gjate emisionit ne Debat Plus ai shtoi se reciprociteti do behet me do e mos dhe ajo do te filloj qysh ne ditet e para te qeverisjes dhe thote se ajo ende eshte primare per mua