Adelina Ismajli: Po nuk të **** mirë burri në shtrat si duhet ska çka t’vyn shko te…

LAJME

Padyshim qe per shume njerez ne Kosov dhe Shqiperi Adelina Ismajli ngelet ikona e pathyeshme e viteve 90 ku u zgjedh si miss , e pastaj nuk ndaloi rrugen e artit por vahzdoi me muzike ku gjithashtu they shume tabu si me veshje te shkurtera dhe video duke ek spozuar trupin e saj te nxe hte.
Mirepo edhe kesaj here ajo e ftuar ne Top Channel tregon per jeten e saj profesionale.
Ajo atje i shpeton fjala ku thuhet se: poo nuk të ngopi mirë burri në shtrat si duhet ska çka t’vyn shko te tjetri

Adelina Ismaili është këngëtare dhe autore këngësh shumë e njohur. Adelina Ismaili eshte femija i pare i prinderve Rexhep dhe Mona Ismaili, babai inxhinier teknologjie dhe nena bibliotekiste me profesion. Nena e saj, znj. Mona ka punuar gjithashtu dhe ne Fakultetin Filozofik ne Prishtinë si këshilltare. Me vone, pas largimit nga puna prej regjimit serb i cili u instalua atebote ne Kosove, vazhdon profesionin si Menaxhere Zyrtare e e Adelina dhe Zanfina Ismaili. Adelina Ismaili ka dy motra, Ema dhe Zanfina Ismajli. Ema Ismaili eshte e shkolluar muzikalisht, ne muziken klasike-drejtimi violine, aktualisht pronare dhe General Manager e butiqeve “So Chic” qe veprojne ne Kosove.

Zanfina Ismaili ka te kryer Shkollen e Muzikes Klasike ne Prishtine drejtimi-piano, eshte e diplomuar ne Fakultetin Juridik ne Prishtine dhe numerohet si kengetarja me e sukseshme e gjeneratave te reja ne trojet shqipfolese.