A i frikësohet LDK-ja zgjedhjeve dhe përballjes me Albin Kurtin? Flet Isa Mustafa

LAJME

A i frikësohet LDK-ja zgjedhjeve dhe përballjes me Albin Kurtin? Flet Isa Mustafa

A i frikësohet LDK-ja zgjedhjeve dhe përballjes me Albin Kurtin? Flet Isa Mustafa

Kreu i LDK-së Isa Mustafa, ka folur në lidhje me mundësinë e mbajtjes së zgjedhjeve, duke thënë se nuk i frikësohen një procesi të tillë, transmeton IndeksOnline.

Mustafa ka thënë se përkundër analizave dhe sondazheve që jipen nga organizata të ndryshme, ata do të dalin dhe janë të gatshëm për ballafaqim si me Albin Kurti ashtu dhe me lider dhe parti të tjera.

“Unë shoh si jipen analizave të ndryshme që jipen rezultate të llojllojshme, mirëpo ne jemi në politik subjekte politike për të garuar. Në çdo moment që garojmë dalim për të fituar dhe dalim për ta konfirmuar besimin që kanë qytetarët tanë tek ne.

Ne do të punojmë, jemi të gatshëm pa marrë parasysh si dalin sondazhet, jemi të gatshëm në çdo moment t’i përgjigjemi ftesës për zgjedhje nëse nuk gjejmë zgjidhje”, tha Mustafa ne Rubikon.