19-vjeçarja i shet vir gjë rinë biznesmenit gjerman plak, do vini duart në kokë se sa mijëra miliona ka fituar për pak orë

LAJME

Emri i saj është Kayta dhe ajo ka fituar 1.2 milionë euro, pasi ka shitur vi rgjërinë e saj. Ajo ia ka shitur atë një burri 58 vjeç, biznesmen nga Mynihu.

I gjithë ky lajm ka marrë dhenë dhe të gjithë po flasin për të. Disa e kanë cilësuar si jo etik vendimin e vajzës së re dhe disa të tjerë thonë se ka bërë mirë.